CHCI DAROVAT

Předání Ceny Michala Velíška 2022

Zveme Vás na slavnostní vyhlášení 17. Ceny Michala Velíška, které se uskuteční 3. listopadu 2022 od 13 hodin v Praze v reprezentačních sálech Primátorské rezidence. Účast je možná pouze po předchozí registraci.

V současné době probíhá natáčení reportáže pro Střepiny (Tv NOVA), která 23. října přiblíží tři příběhy odvahy, jež byly nominovány veřejností na letošní Cenu Michala Velíška. Vybral je nominační výbor, ale kdo konkrétně převezme hlavní cenu, rozhodne opět veřejnost online hlasováním. Jeho jméno bude poprvé zveřejněno během slavnostního programu 3. listopadu, kterým se tradičně uzavírá ročník tohoto morálního ocenění. Kdo chcete prožít s námi atmosféru lidské sounáležitosti a úcty k těm, kdo nebyli ke svému okolí lhostejní, přijďte do Primátorské rezidence na Mariánské náměstí č. 1 v Praze 1 (objekt Městské knihovny) 


Kapacita sálu je omezena, a tak je třeba, abyste se zaregistrovali nejdéle do 1. listopadu nebo prostřednictvím emailu  nadace@adra.cz

Během slavnostního programu, který bude moderovat Barbora Divišová z Tv NOVA, budou představeni všichni finalisté a děti do 15 let, kteří se nečekaně ocitli v roli zachránců lidských životů. Jejich rozhodnost, smysl pro dobro a osobní odvaha dokazují, že mezi námi stále žijí lidé, kteří jsou vůči bližším ohleduplní a stateční; navzdory obecně rostoucímu sobectví a lhostejnosti. Slavnostní atmosféru umocní slovo MUDr. Ondřeje Kopeckého a hudba manželů Malíkových.

Přijďte s námi poděkovat “obyčejným lidem“, kteří vykonali „neobyčejné činy“. Těšíme se na Vás.


© Nadace ADRA. Všechna práva vyhrazena. | Redakční systém MultiCMS | Grafika grafikvacek.cz