Jak nominovat

„Život není náhoda, ale volba. Nejdůležitější není, co se děje, ale jak si s tím poradíme. Naše volba - co si myslet a co udělat - je to nejdůležitější." (Hal Urban)

NOMINOVAT NA CENU MICHALA VELÍŠKA MŮŽETE CELOROČNĚ, zasláním e-mailu na nadace@adra.cz nebo prostřednictvím nominačního formuláře.

Nominace činů zaslané do 2. října 2022, k nimž došlo v období 13. září 2021 až 12. září 2022, budou zařazeny do 17. ročníku (2022). Pozdější budou zahrnuty do dalšího ročníku.

Při vyplňování "Nominačního formuláře", uveďte, pokud víte, přesný věk nominovaného - hlavně u nominovaného dítěte a seniora. Jeho čin stručně popište vlastními slovy (bez smajlíků) a připojte odkaz, jestliže se o něm psalo v médiích. Prohlášení o pravdivosti nominace a informace o ochraně osobních údajů v "Nominačním formuláři" zde.

Nominace musí podle statutu ocenění splňovat následující čtyři podmínky: